Camping Okkernoot

Een okkernoot is de Nederlandse naam voor een walnoot. In onze tuin bevinden zich sinds vele jaren 2 grote okkernoot bomen. Zij zijn het begin van onze verdere aanplant van notenbomen, fruitbomen, kruiden en andere eetbare planten.

Natuurcamping

Onze camping ligt direct tegen het bos aan van de Tienraijse en Swolgense Heide. U kunt hier genieten van de stilte en vele mooie wandelingen maken in dit unieke stukje natuur.  U zit midden in de natuur en kunt zo weg stappen het bos in.

U wordt ‘s morgens gewekt door vele fluitende en kwetterende vogels. Onder andere de merel, mussen, vinken, Vlaamse gaaien, duiven, de koekoek en de specht kunt u hier aantreffen. Maar ook reeën, runderen, paarden, eekhoorns, bevers en de das hebben hier hun thuis.

Voor wandelaars of fotografen is dit een ware eldorado….

Maar ook kunt u hier mountainbiken, met de fiets, auto of motor de oude maasarm route volgen. U zult versteld staan van de rust en de mooie omgeving .

Faciliteiten

Op onze camping vind u vanaf 2019 nieuwe toiletten en douches in de voormalige paardenstal. Tevens kunt u afwassen in het afwashok of een wasje draaien. Bij de bar kunt u terecht voor een drankje of een borrelhapje.. Dus ook bij slecht weer kunt u hier vertoeven. Er zijn boeken, spelletjes genoeg en u kunt heerlijk genieten van de rust.

Activiteiten

Op de camping zal er af en toe ook iets georganiseerd. Het zal veelal een activiteit zijn die te maken heeft met de natuur, rust of iets leerzaams.

U kunt dit lezen op het prikbord in het kantoor of aan de bar. U bent natuurlijk geheel vrij om wel of niet mee te doen.

Please follow and like us:

2 gedachtes over “Camping Okkernoot”

 1. Goedemiddag,

  Even voorstellen: Marc en Adriana de Voogd van B&B Gasterie PUUR Leven in Swolgen.

  Wij zijn niet echt een traditionele B&B met verhuur van kamers maar bij ons huur je de gehele accommodatie (woonkamer, toilet, badkamer en op de verdieping 3 slaapkamers). Wij verhuren de Gasterie in principe alleen in de weekenden vanaf 2 personen. Doordeweeks worden de ruimtes gebruikt voor onze Dagbesteding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

  Wij moeten veel gasten (met name Pieterpadlopers) regelmatig teleurstellen, wij zijn namelijk tot begin December in de weekenden al volgeboekt en proberen gasten altijd door te verwijzen naar andere lokale ondernemers. We hebben al regelmatig gasten doorverwezen naar jullie maar kennen jullie accommodaties en mogelijkheden eigenlijk niet echt dan alleen via de website. En we weten ook niet of jullie het prettig vinden dat wij dat doen.

  Vandaar de kennismaking op deze manier en wellicht een keer de moeite waard om elkaar te ontmoeten. Misschien kunnen we samen optrekken daar waar nodig.

  Vriendelijke groeten,
  Marc & Adriana
  B&B Gasterie PUUR Leven
  Generaal Dempsystraat 20a
  5866 BN SWOLGEN

  1. Goedendag

   Hopelijk hebben jullie onze mail in Oktober nog ontvangen.
   Misschien kunnen we binnenkort een afspraak maken (met de juiste afstand).

   Het is nu even rustig en kunnen we jullie ons bedrijf laten zien.
   Ook zou een tegen bezoek fijn zijn.

   Met vriendelijke groet
   Forest Camp De okkernoot
   Ernst en Rensje van Leijden
   Vlasweg 3
   5866 AZ SWOLGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram