Camping Okkernoot

Een okkernoot is de Nederlandse naam voor een walnoot. In onze tuin bevinden zich sinds vele jaren 2 grote okkernoot bomen. Zij zijn het begin van onze verdere aanplant van notenbomen, fruitbomen, kruiden en andere eetbare planten.

Natuurcamping

Onze camping ligt direct tegen het bos aan van de Tienraijse en Swolgense Heide. U kunt hier genieten van de stilte en vele mooie wandelingen maken in dit unieke stukje natuur.  U zit midden in de natuur en kunt zo weg stappen het bos in.

U wordt ‘s morgens gewekt door vele fluitende en kwetterende vogels. Onder andere de merel, mussen, vinken, Vlaamse gaaien, duiven, de koekoek en de specht kunt u hier aantreffen. Maar ook reeën, runderen, paarden, eekhoorns, bevers en de das hebben hier hun thuis.

Voor wandelaars of fotografen is dit een ware eldorado….

Maar ook kunt u hier mountainbiken, met de fiets, auto of motor de oude maasarm route volgen. U zult versteld staan van de rust en de mooie omgeving .

Faciliteiten

Op onze camping vind u vanaf 2019 nieuwe toiletten en douches in de voormalige paardenstal. Tevens kunt u afwassen in het afwashok of een wasje draaien. Bij de bar kunt u terecht voor een drankje of een borrelhapje.. Dus ook bij slecht weer kunt u hier vertoeven. Er zijn boeken, spelletjes genoeg en u kunt heerlijk genieten van de rust.

Activiteiten

Op de camping zal er af en toe ook iets georganiseerd. Het zal veelal een activiteit zijn die te maken heeft met de natuur, rust of iets leerzaams.

U kunt dit lezen op het prikbord in het kantoor of aan de bar. U bent natuurlijk geheel vrij om wel of niet mee te doen.

Please follow and like us:
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 FOREST CAMP. All Rights Reserved

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram