Zomer 2020

Deze zomer was een speciaal zomerseizoen.

We zouden onze eerste echte zomerseizoen hebben. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten. De officiële opening in April werd verschoven naar 1 juli. En uiteindelijk 15 juni 2020.

Terugkijkend mogen we echter niet ontevreden zijn. We hadden een mooie zomer, veel lieve gasten en we genoten elk moment van de heerlijke gesprekken, gezellige avonden en de groene omgeving.

Het Huuske was in trek bij wandelaars, rustzoekers en fietsers. Op de camping was het gezellig. De gasten waren zeer tevreden over het mooie sanitair gebouw, de ruimte en de vrijheid.

We willen dus alle gasten bedanken voor het mooie jaar! We hopen jullie allen nogmaals terug te zien in het nieuwe jaar of in de toekomst.

Hopelijk groeit ons bedrijf uit tot een volwassen camping met voedselbos. In ieder geval zorgen we dat er in het volgende jaar 2 nieuwe studio’s er bij komen. Zodat we geen nee meer hoeven te verkopen

Langzaam groeien onze bomen en planten tot een mooi bos. Deze periode gebruiken we om nog meer planten en struiken in het bos te planten. Dus kom in de toekomst nog maar eens aan om te zien hoe ons plan gegroeid is.

Liefs van

Forest Camp de Okkernoot

Ernst en Rensje van Leijden-Derriks

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram