Voorzieningen HUUSKE

Uw verblijf :

U verblijft in een  vakantiehuisje met 2 verdiepingen. Welke gebruikt kan worden voor 2 – 4 personen.

Faciliteiten:

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer , een huiskamer met een open keuken. Eén slaapkamer is op de beneden-verdieping en de tweede per trap te bereiken. 

Tevens heeft u beschikking over een eigen kleine tuin/zitje.

Bad- en linnengoed:

Terras in aanbouw

U kunt uw eigen linnengoed, badlakens en theedoeken meenemen. Wilt u dit niet, dan kunt u het baad- en linnenpakket bij uw boeking doorgeven.

Activiteiten:

U kunt gebruik maken van de faciliteiten op het terrein, zoals het voedselbos, de vuurplaats (alleen bij toestemming ivm droogte) en de overdekte zitruimte.

Voor kleine boodschapjes kunt u volgend jaar terecht bij de de supermarkt Jan Linders in Tienray.  Een campingwinkel is nog in oprichting. Op kantoor kunt u ook eventueel een bestelling doorgeven voor een ontbijtpakket of in hoogseizoen kunt u in de ontbijtzaal terecht.

Reserveren

Een reserveringsaanvraag kan via het boekings formulier of telefonisch op 06-15600845. 

Alle ruimtes zijn rookvrij.

Huisdieren zijn helaas niet in het huisje toegestaan maar alleen op de camping. De hond moet aangelijnt zijn en de uitwerpselen moeten worden opgeruimd. Uitlaten alleen buiten het erf !!

Inchecken en uitchecken

Inchecken is op de dag van aankomst mogelijk van 15.30 uur tot 19.30 uur.
In overleg kunt u eventueel eerder uw spullen in bewaring geven, zodat u alvast van de omgeving kunt genieten.

Uitchecken op de dag van vertrek is tot 11.00 uur.

ΞΞΞ

 

 

VOORZIENINGEN

Aanwezig:  Zitkamer met bank, stoel, dressoir en eettafel. Keuken voorzien van Koelkast, elektrische kookplaat, magnetron, koffie apparaat  (Senseo) en waterkoker, keukengerei. Eén slaapkamers voorzien van een tweepersoonsbed en een kledingkast en de slaapkamer op de 1e verdieping heet een tweepersoonsbed en  2 losse eenpersoons kinderbedden en kast.

Sanitair:  U heeft beschikking over een eigen wc en douche ruimte.

Electra: Er zijn meerdere electra-aansluitingen aanwezig 

Wifi: In het recreatieverblijf en op een gedeelte van het campingterrein is gratis wifi aanwezig.

Kampvuur: Op het terrein is een kampvuurplaats aanwezig waar af en toe een kampvuur  gemaakt wordt, waar u kunt barbecueën of op houtvuur kunt koken.

Omdat we in een droog bosgebied zitten is het altijd nodig, voordat u gaat barbecueën of op houtvuur wilt koken, dit altijd te melden op kantoor. Buiten deze kampvuurplaats is koken, barbecueën en een kampvuur maken verboden in droge tijden.

Badkamer 't Huuske

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram