Over ons

Wij zijn Ernst en Rensje van Leijden-Derriks, sinds 2018 beide landschap ambassadeur van de gemeente Horst aan de Maas.

Vele jaren hebben we al gewerkt in het toerisme, o.a. als reisbureaumedewerkers. Van 2015 – 2018 hebben wij een Bed and Breakfast aan huis gehad. Deze werd vooral gerunt door Rens. En Ernst had, naast zijn eigen werk, het technisch onderhoud op zich genomen. Maar onze droom is altijd een eigen zaak geweest waarbij we sámen kunnen werken.

Ernst heeft 34 jaar en Rens heeft 15 jaar gewerkt op een Reisbureau annex touringcaronderneming dus weten we toerisme inhoud. Onze samenwerking is altijd uitstekend geweest. We zijn beide graag onder de mensen en zijn zeer sociaal. We zijn ervaren kampeerders en vertoeven graag in de natuur. En dat wilden we graag combineren.

In 2017 had Rensje een cursus voedselbos gevolgd bij Wouter van Eck van het Voedselbos Ketelbroek te Groesbeek. En dit wilden wij, op onze wijze, in praktijk brengen.

Ons bedrijf bevindt zich op een voormalige champignon kwekerij. De huiskamer is in 1 van deze kwekerijcellen. Het camping terrein was in de jaren 60-70 een aspergeveld. Daarna is het een tijdje een paardenveldje geweest. De laatste jaren echter werd er maïs op gekweekt. Hierdoor is de grond behoorlijk verarmd geraakt. Het voedselbos kunnen we dus niet meteen volop opmaken.

Eerst laten we de grond en de natuur zijn gang gaan en langzaam aan zullen we elke keer wat bomen en  planten erin zetten.

Nu na 2,5 jaar zien we eindelijk weer wat leven in de grond terug komen. het gaat de goede kant op maar het bos laat nog even op zich wachten…. U kunt echter wel vast een kijkje nemen op dit terrein en over de paden struinen.  

Wij heten u van harte welkom op

Forest Camp De Okkernoot

Vlasweg 3

5866 AZ  SWOLGEN (Horst aan de Maas)

Tel.: 0478-201578

email: info@forestcamp.nl

ΞΞΞ

Een gedachte over “Over ons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram