DE CAMPING

Een okkernoot is de Nederlandse naam voor een walnoot. In onze tuin bevinden zich sinds vele jaren 2 grote okkernoot bomen. Zij zijn het begin van onze verdere aanplant van notenbomen, fruitbomen, kruiden en andere eetbare planten.

Natuurcamping SVR

Onze camping ligt direct tegen het bos aan van de Tienraijse en Swolgense Heide. U kunt hier genieten van de stilte en vele mooie wandelingen maken in dit unieke stukje natuur.  U zit midden in de natuur en kunt zo weg stappen het bos in. Vanaf 2022 zijn we een SVR camping.

U wordt ‘s morgens gewekt door vele fluitende en kwetterende vogels. Onder andere de merel, mussen, vinken, Vlaamse gaai, duiven, de koekoek en de specht kunt u hier aantreffen. Maar ook reeën, runderen, paarden, eekhoorns, bevers en de das hebben hier in de omgeving hun thuis.

Voor wandelaars of fotografen is dit natuurgebied een ware eldorado….

Maar ook kunt u hier mountainbiken, met de fiets, auto of motor de oude Maasarm route volgen. U zult versteld staan van de pittoreske en mooie omgeving .

Sanitairgebouw camping
Sanitair gebouw

Faciliteiten

Op onze camping zijn de staanplaatsen ruim te noemen; 80 – 100 m2. Voor elke staanplaats is er 10 Amp electriciteit aanwezig. En de wifi is gratis.

Sanitair: Er zijn 4 wc’s en 3 douches en 1 invalide ruimte met douche en toilet in het recent gebouwde, verwarmde, recreatiegebouw beschikbaar. Ook zijn er (af-)wasplaatsen en is er een stortbak voor chemisch toilet.

Electra: Op het campingterrein zijn meerdere electra-aansluitingen aanwezig waar u met een campingsnoer elektriciteit kunt aftappen. Vanaf 2 mei 2023 zullen we de electra per Kwh gaan berekenen. U betaald dit dan achteraf.

We hopen dat onze gasten de energieprijs als passend ervaren. De tarieven zijn moeilijk vast te stellen omdat ze onderhevig zijn aan de inflatie, de hoge energieprijzen. Wij vertrouwen erop dat onze prijzen van € 0,80 per kwh reëel zijn. Worden de prijzen aangepast door verdere inflatie dan zullen wij u dat meteen doorgeven.

Let op! Electriciteit is max 10 Amp en wordt achteraf door u betaald.

Wifi: In het recreatieverblijf en op een gedeelte van het campingterrein is gratis wifi aanwezig.

Kampvuur: Op het terrein is een kampvuurplaats aanwezig waar u een kampvuur kunt maken, barbecueën of op houtvuur kunt koken. Echter voor gebruik altijd aanmelden op kantoor. Buiten deze kampvuurplaats is koken, barbecueën en een kampvuur maken verboden in tijden van droogte.

Let op! Wanneer er een gemeentelijke ordening is ivm droogte mag er helemaal geen open vuur worden gemaakt, geen kooltjes gebruikt worden of gerookt worden.

Bij de receptie kunt u terecht voor de vraag om een wasje draaien.

Voor een drankje of een borrelhapje of bij slecht weer kunt u in onze tijdelijke huiskamer vertoeven. Er zijn boeken, spelletjes genoeg of u kunt heerlijk genieten van de rust.

Activiteiten

Op de camping zal er af en toe ook iets georganiseerd. Het zal veelal een activiteit zijn die te maken heeft met de natuur, rust of iets leerzaams.

U kunt dit lezen op het prikbord in het kantoor of in de huiskamer. U bent natuurlijk geheel vrij om wel of niet mee te doen.

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen:

    Voor Boekingen op staanplaats klikt u op: 

    https://de-okkernoot.camping.care/map

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
    Instagram