GASTENBOEKJE

Voeg hier uw review toe:

GASTENBOEK

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Ruud Gosselink Ruud Gosselink uit Rotterdam heeft geschreven op 23/07/2022 om 16:34
Heel hartelijke ontvangst. Je kunt zelf een plek uitzoeken en kiezen voor ochtend- of avondzon. De boompjes in het midden moeten nog een beetje groeien. Dan is er overal een schaduwplekje. Met de eigenaren kun je figuurlijk een aardige boom opzetten, maar ook letterlijk. Buiten dat hebben ze echt aandacht voor hun gasten. Vanaf de camping loop je zo het bos in; voor ons wel makkelijk vanwege de hond. In de omgeving is best veel te zien. Al met al is dit een prima plek voor de vakantie. Ernst en Renske bedankt voor de gezelligheid. We hebben hier een fijne week gehad.
Wietske en Willem Wietske en Willem uit Meppel heeft geschreven op 23/02/2022 om 16:28
We waren van plan om 1 nacht te kamperen in onze tent, bij het opzetten brak er een tentstok, de eigenaresse dacht helemaal met ons mee, en we mochten slapen in een blokhut op wielen, wat een gastvrijheid.
Inge van Noortwijk Inge van Noortwijk uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 29/04/2021 om 12:41
Wat een heerlijke nacht in 'Keet Bush'na een lang traject van het Pieterpad. Jullie camping is echt een oase van rust, een ideale plek om te 'onthaasten'! Dank voor jullie gastvrijheid, alles was geweldig! Inge en Michiel
Marcel Esselink Marcel Esselink uit Winterswijk heeft geschreven op 06/09/2020 om 13:47
Ernst en Rensje Super bedankt voor gastvrijheid en alles wat jullie voor de club en leden hebben gedaan afgelopen weekend. En wat een mooie kampeerplek hier waren we niet voor het laatst jullie steken er echt veel moeite in en dat zie je ook terug. Een aanrader voor iedereen.
Cor Cor uit De Koog heeft geschreven op 24/07/2020 om 10:39
Een camping waarvan het beheerdersechtpaar begrijpt wat gastvrijheid is. Alles is prima in orde. Goed onderhouden terrein, prima schoon sanitair en een gezellige rustige sfeer. Wij hebben vijf dagen genoten van de mooie omgeving tijdens het lopen van het Pieterpad, waar de De Okkernoot precies op de route ligt. Een aanrader!
Lidia Schrijvers Lidia Schrijvers uit Wormerveer heeft geschreven op 05/07/2020 om 17:05
Heerlijk gekampeerd op de camping. Het sanitair is gloednieuw en kraakhelder schoon. Bij slecht weer is er een gezellige binnenruimte waar je een spelletje kunt doen en medekampeerders kunt ontmoeten. Echt een aanrader deze camping.
Meta Meta uit Almere heeft geschreven op 01/07/2020 om 23:15
Ruim een week op de camping gestaan. Prima plek om te verblijven. Mooie omgeving,netjes sanitair, zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren. Camping is vrij nieuw, wordt steeds mooier !!
Meta Meta uit Almere heeft geschreven op 20/06/2020 om 19:20
Wij hebben ruim 1 week op de camping gestaan. Prima plek ! Ruim opgezet. Toiletgebouw is netjes en schoon. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Ook zijn er fietsroutes in de mooie omgeving. De eigenaren zijn zeer gastvrij en willen alles voor je doen. Zeker een plek om nog een x naar toe te gaan.
Agnes Schrijvers Agnes Schrijvers uit Haarlem heeft geschreven op 15/06/2020 om 19:31
Afgelopen zes dagen gekampeerd op deze bijzondere camping. Wat hebben we weer genoten van deze unieke plek en schitterende omgeving. Prachtige wandelingen kunnen maken, op fietsafstand een heerlijke plek in de natuur waar je goed kunt zwemmen met een fijn strandje, waar het zelfs op een warme zondagmiddag niet te druk was. We zijn, zoals altijd overigens, zeer gastvrij ontvangen door de eigenaren van deze beginnende camping. Je ziet dat er hard gewerkt is en nog steeds wordt om de camping nog mooier te maken. Echt een aanrader!
Henk Heslinga Henk Heslinga uit Wijnjewoude heeft geschreven op 23/10/2019 om 14:50
Geweldige plek bij gastvrije mensen. Het is een camping in ontwikkeling. Prachtplek voor wandelaars (Pieterpad) en fietsers. Het sanitair is gereed en prima. Succes met de verdere plannen. Henk en Anneke.

-0-0-0-0-

Of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram